Uvjeti korištenja

S korištenjem portala www.portalsatova.com smatramo da ste upoznati i da prihvaćate uvjete korištenja.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

PortalSatova.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke prikupljene prilikom posjeta ovog portala, kao i podatke prikupljene pilikom registracije na forumu, PortalSatova.com neće davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

PortalSatova.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke PortalSatova.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

PortalSatova.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila PortalSatova.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Autorska prava

PortalSatova.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne i fotografije). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala i foruma smatra se kršenjem autorskih prava PortalSatova.com portala i foruma i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala/foruma bez dozvole vlasnika autorskih prava (PortalSatova.com) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu PortalSatova.com ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala.

Izmjene Uvjeta korištenja

PortalSatova.com zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na stranicama www.PortalSatova.com.