Hm meni je isto Pelagos 39 moderni sub
FXD je bio poseban, sad kao da ruse tu posebnost
Tudor
Ne znam zašto su tako konzervativni sa bojama cifera.. Hydronauta je bilo svakakvih. Karbon, žuti, narančasti, srebrni... sad im je kod divera domet crno i plavo. Breitling bar zašareni pa si svatko nađe nešto po guštu.
"Do you like having a good time? Then you need a good watch!" - Rocky Balboa, Rocky II, 1979
Chuck Norris doesn't wear a watch, HE decides what time it is.
-
Dobro ste to primjetili. FXD je bio poput P01 jedinstven model u ponudi. Sva sreca da je P01 discontinued pa vise nema sanse da izbace jos jednu verziju.TomiTraktor je napisao/la: ↑pet ruj 15, 2023 1:09 am Hm meni je isto Pelagos 39 moderni sub
-
Pa nije Tudor dvorska luda da je celi šaren nego ozbiljna rodbina...
FXD mi nikad nije bio simpa a mislim, da (bar kolika je ponuda rabljenih) je poslje prvog hajpa izgubio momentum i kod ljubitelja.
FXD mi nikad nije bio simpa a mislim, da (bar kolika je ponuda rabljenih) je poslje prvog hajpa izgubio momentum i kod ljubitelja.
P-01 otišao ća?Yamazaki12 je napisao/la:Dobro ste to primjetili. FXD je bio poput P01 jedinstven model u ponudi. Sva sreca da je P01 discontinued pa vise nema sanse da izbace jos jednu verziju.TomiTraktor je napisao/la: ↑pet ruj 15, 2023 1:09 am Hm meni je isto Pelagos 39 moderni sub
Šteta.
Još uvijek ga imaju na webu
https://www.tudorwatch.com/de/armbanduh ... 70150-0001
https://www.tudorwatch.com/de/armbanduh ... 70150-0001
"Do you like having a good time? Then you need a good watch!" - Rocky Balboa, Rocky II, 1979
-
Tocno jos uvijek je na webu. Nesto sam krivo pospajao.
Call me debil ali ja bi to nosio. Da nisam goljo, radije bi to nego bilo koji drugi Tudor.
Nosio bih i ja. Ali nisam nikako potegnuo.
Nalete u oglasima oo 2600-2800 tu i tamo, što je pristojno
Nalete u oglasima oo 2600-2800 tu i tamo, što je pristojno
-
- Kontakt:
Upravo sam dobio poziv iz Tudora da mi je došao crni FXD.
Problem je što sam se mislio riješiti LHD dok ne dođe, ali zbog lugova i prihvata mi je LHD bolji za prezentacije remena.
Krajem mjeseca sam u HR - ako ima netko da je zainteresiran za taj model, mogu mu ga kupiti i donijeti. Primopredaja Zagreb / Rijeka
Cijena ovdje je 4080 eur.
Problem je što sam se mislio riješiti LHD dok ne dođe, ali zbog lugova i prihvata mi je LHD bolji za prezentacije remena.
Krajem mjeseca sam u HR - ako ima netko da je zainteresiran za taj model, mogu mu ga kupiti i donijeti. Primopredaja Zagreb / Rijeka
Cijena ovdje je 4080 eur.
.
https://www.watchesofespionage.com/blog ... iV1FXRkvvU
Interesantan read za ljubitelje Tudora, a i sve ostale..
Ja sam nedavno uzeo prvog Tudora, jer mislim da novi crveni BB41 MC puno pruza za relativno razumnu cijenu i moram rec da nisam pogrijesio. Uzivam u njemu, a onda usput i u dubljem proucavanju brenda, pa tako i naletih na ovaj clanak.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Interesantan read za ljubitelje Tudora, a i sve ostale..
Ja sam nedavno uzeo prvog Tudora, jer mislim da novi crveni BB41 MC puno pruza za relativno razumnu cijenu i moram rec da nisam pogrijesio. Uzivam u njemu, a onda usput i u dubljem proucavanju brenda, pa tako i naletih na ovaj clanak.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk