Prilikom skrolanja trokira, pogotovo ako se slike učitavaju. Ali i bez toga, jednostavno ne preferiram Tapatalk.
Nije ovo neki veliki problem, pitan samo u slučaju da postoji neka opcija, a da ne znan za nju.
Prijedlozi za Portal
Meni TT radi smooth već godinama, jedino je sporo kad otvara galeriju za odabrati fotku...
"Do you like having a good time? Then you need a good watch!" - Rocky Balboa, Rocky II, 1979
Chuck Norris doesn't wear a watch, HE decides what time it is.
Isto ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
... Tempus Edax Rerum ...
Meni uopce ne,mozda ti je do moba ili brzine neta.wind je napisao/la:Prilikom skrolanja trokira, pogotovo ako se slike učitavaju. Ali i bez toga, jednostavno ne preferiram Tapatalk.
Nije ovo neki veliki problem, pitan samo u slučaju da postoji neka opcija, a da ne znan za nju.
Prije je znao drkat kod uploada slike jer si morao 5 puta istu sliku uploadat.
Sad radi dobro
Poslano sa mog M2012K11G koristeći Tapatalk
Meni i dalje zna uploadati par istih slika... Npr odaberem 5 za upload, pa ispadne da su 2-3 iste.
"Do you like having a good time? Then you need a good watch!" - Rocky Balboa, Rocky II, 1979
Thanx. Viđeno, reagirano.Rocky je napisao/la:Mislim da treba definitivno početi brisati oglase gdje ljudi nisu u stanju napisati normalan naslov sa nazivom modela nego napišu "Omega" i aj bok...
Što se tiče Mobilne verzije, nije u planu, nego je u izradi. Tapatalk je platforma koju budemo polako gasili (ne odmah) jer ljudi generalno imaju jako puno problema s kompatibilnošću. Sve forume pratim preko Tapatalka i nikad mi se nije dogodilo da ih sve mogu otvoriti isti dan. Uvijek na jednom nešto zašteka. Samo moramo naći rješenje za 'blick and post' u teme ala WRUW ili WRUE. Tu Tapatalk je daleko jednostavniji kad je gotova platforma za sharing slika (iako ih izmrcvari do neprepoznatljivosti)
Nemam ETA ali uskorowind je napisao/la:Odlično! Imaš li info otprilike kad bi to moglo bit spremno?
Hoće sigurno ali ne odmah. Paralelno će raditi i mobilna i tapatalk verzijaRocky je napisao/la:Nadam se da neće Tapatalk biti ugašen na PS
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
- FATALNI_CEVAP
mislim da bi bilo bolje kad se klikne na "Aktivne teme" da izlista sve aktivne forume a ne samo odredjene
- Patak Filip
Predlazem da se otvori tema "Mala skola gramatike i pravopisa". Kad vidim u oglasu da je sat " ne nosen"...Ajde, na to sam vec i navikao, ali ima i takvih bisera di uopce ne mozes skuziti sto, kako, zasto, cije, otkud.....
Poslano sa mog M2102J20SG koristeći Tapatalk
Poslano sa mog M2102J20SG koristeći Tapatalk
- Zvonimir1985
Svi članovi foruma imaju pravo i opciju otvoriti novu temu u podforumima. Slobodno otvoriš, nemam ništa protivlaredo je napisao/la:Pozdrav,
s obzirom da ima dosta članova koji bicikliraju i koje zanima biciklizam, predlažem otvaranje nove istoimene teme a u temu "Auti, jurilice... išli bi samo auti (bicikli bi se maknuli iz naslova).
Ne vjerujem da je ovdje bilo puno prevara na ovom forumu, ali zašto se recimo kupce ne bi dodatno zaštitilo kao na njemačkom forumu. Recimo kod svih satova ili samo kod skupljih da moderator prije objave pošalje nekakvu šifru koja bi morala biti uz sam sat slikana pri prodaji, mislim na nešto ovakvo? Vjerojatno je to onda puno posla i za moderatore, ali tako bi onda sto posto netko bio siguran da čovjek zaista ima sat. Ili recimo da se to uvede za članove koji imaju manje od 300-400 postova?
Ima dosta ljudi koji se tek registriraju i objave oglas pa je većinu članova malo strah unaprijed uplatiti, ovako bi se vidjelo da osoba zaista posjeduje taj sat.
Hvala
Primjer:
Ima dosta ljudi koji se tek registriraju i objave oglas pa je većinu članova malo strah unaprijed uplatiti, ovako bi se vidjelo da osoba zaista posjeduje taj sat.
Hvala
Primjer:
Ideja je dobra ali ju je nažalost teško realizirati. Na dnevnoj bazi se otvori između 80 i 100 oglasa, trebali bi cijelu vojsku moderatora koji bi regulirali tako nešto.
Zato je uvijek pametna opcija kupiti i provjeriti sat uživo (što smo i napisali u temi "Korisni savjeti prilikom kupnje satova na internetu") i provjeriti kupca u podforumu "Feedback prodavača/kupca".
Ali implementacija 'zgužvanog papirića' koji se koristi na Uhrforumu nije loša ideja, mogli bi o tome razmisliti.
Thanx na prijedlogu
Zato je uvijek pametna opcija kupiti i provjeriti sat uživo (što smo i napisali u temi "Korisni savjeti prilikom kupnje satova na internetu") i provjeriti kupca u podforumu "Feedback prodavača/kupca".
Ali implementacija 'zgužvanog papirića' koji se koristi na Uhrforumu nije loša ideja, mogli bi o tome razmisliti.
Thanx na prijedlogu
- plastikman
Jedno pitanje
Zašto je papirić zgužvani?
Poslano sa mog 22081212UG koristeći Tapatalk
Zašto je papirić zgužvani?
Poslano sa mog 22081212UG koristeći Tapatalk
Ja sam pjesnik Ličkoga kraja i moja inspiracija dolazi iz jaja...