Prijedlozi za Portal

wind

Prilikom skrolanja trokira, pogotovo ako se slike učitavaju. Ali i bez toga, jednostavno ne preferiram Tapatalk.
Nije ovo neki veliki problem, pitan samo u slučaju da postoji neka opcija, a da ne znan za nju.
Rocky

Meni TT radi smooth već godinama, jedino je sporo kad otvara galeriju za odabrati fotku...
"Do you like having a good time? Then you need a good watch!" - Rocky Balboa, Rocky II, 1979
Chuck Norris doesn't wear a watch, HE decides what time it is.
joppa

Meni zna zastekat pa moram reinstalirat app onda radi dobro opet sve

Sent from my SM-F721B using Tapatalk
Life is too short to remove USB devices safely.
lsvemir
Kontakt:

Isto ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
... Tempus Edax Rerum ...
Rudi1321

wind je napisao/la:Prilikom skrolanja trokira, pogotovo ako se slike učitavaju. Ali i bez toga, jednostavno ne preferiram Tapatalk.
Nije ovo neki veliki problem, pitan samo u slučaju da postoji neka opcija, a da ne znan za nju.
Meni uopce ne,mozda ti je do moba ili brzine neta.
Prije je znao drkat kod uploada slike jer si morao 5 puta istu sliku uploadat.
Sad radi dobro

Poslano sa mog M2012K11G koristeći Tapatalk
Rocky

Meni i dalje zna uploadati par istih slika... Npr odaberem 5 za upload, pa ispadne da su 2-3 iste.
"Do you like having a good time? Then you need a good watch!" - Rocky Balboa, Rocky II, 1979
Nono
Admin and Owner

Rocky je napisao/la:Mislim da treba definitivno početi brisati oglase gdje ljudi nisu u stanju napisati normalan naslov sa nazivom modela nego napišu "Omega" i aj bok...
Thanx. Viđeno, reagirano.

Što se tiče Mobilne verzije, nije u planu, nego je u izradi. Tapatalk je platforma koju budemo polako gasili (ne odmah) jer ljudi generalno imaju jako puno problema s kompatibilnošću. Sve forume pratim preko Tapatalka i nikad mi se nije dogodilo da ih sve mogu otvoriti isti dan. Uvijek na jednom nešto zašteka. Samo moramo naći rješenje za 'blick and post' u teme ala WRUW ili WRUE. Tu Tapatalk je daleko jednostavniji kad je gotova platforma za sharing slika (iako ih izmrcvari do neprepoznatljivosti)
wind

Odlično! Imaš li info otprilike kad bi to moglo bit spremno?
Rocky

Nadam se da neće Tapatalk biti ugašen na PS
Nono
Admin and Owner

wind je napisao/la:Odlično! Imaš li info otprilike kad bi to moglo bit spremno?
Nemam ETA ali uskoro
Rocky je napisao/la:Nadam se da neće Tapatalk biti ugašen na PS slika
Hoće sigurno ali ne odmah. Paralelno će raditi i mobilna i tapatalk verzija

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
FATALNI_CEVAP

mislim da bi bilo bolje kad se klikne na "Aktivne teme" da izlista sve aktivne forume a ne samo odredjene
Nono
Admin and Owner

Izlistaju se sve aktivne teme osim oglasnika
Patak Filip

Predlazem da se otvori tema "Mala skola gramatike i pravopisa". Kad vidim u oglasu da je sat " ne nosen"...Ajde, na to sam vec i navikao, ali ima i takvih bisera di uopce ne mozes skuziti sto, kako, zasto, cije, otkud.....

Poslano sa mog M2102J20SG koristeći Tapatalk
Zvonimir1985

Haha

slika
"..until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes, Me say war..."
laredo

Pozdrav,
s obzirom da ima dosta članova koji bicikliraju i koje zanima biciklizam, predlažem otvaranje nove istoimene teme a u temu "Auti, jurilice... išli bi samo auti (bicikli bi se maknuli iz naslova).
Rocky

Dobra ideja
Nono
Admin and Owner

laredo je napisao/la:Pozdrav,
s obzirom da ima dosta članova koji bicikliraju i koje zanima biciklizam, predlažem otvaranje nove istoimene teme a u temu "Auti, jurilice... išli bi samo auti (bicikli bi se maknuli iz naslova).
Svi članovi foruma imaju pravo i opciju otvoriti novu temu u podforumima. Slobodno otvoriš, nemam ništa protiv
Zakapa

Ne vjerujem da je ovdje bilo puno prevara na ovom forumu, ali zašto se recimo kupce ne bi dodatno zaštitilo kao na njemačkom forumu. Recimo kod svih satova ili samo kod skupljih da moderator prije objave pošalje nekakvu šifru koja bi morala biti uz sam sat slikana pri prodaji, mislim na nešto ovakvo? Vjerojatno je to onda puno posla i za moderatore, ali tako bi onda sto posto netko bio siguran da čovjek zaista ima sat. Ili recimo da se to uvede za članove koji imaju manje od 300-400 postova?
Ima dosta ljudi koji se tek registriraju i objave oglas pa je većinu članova malo strah unaprijed uplatiti, ovako bi se vidjelo da osoba zaista posjeduje taj sat.
Hvala

Primjer:

slika
Nono
Admin and Owner

Ideja je dobra ali ju je nažalost teško realizirati. Na dnevnoj bazi se otvori između 80 i 100 oglasa, trebali bi cijelu vojsku moderatora koji bi regulirali tako nešto.
Zato je uvijek pametna opcija kupiti i provjeriti sat uživo (što smo i napisali u temi "Korisni savjeti prilikom kupnje satova na internetu") i provjeriti kupca u podforumu "Feedback prodavača/kupca".
Ali implementacija 'zgužvanog papirića' koji se koristi na Uhrforumu nije loša ideja, mogli bi o tome razmisliti.
Thanx na prijedlogu
plastikman

Jedno pitanje

Zašto je papirić zgužvani?

Poslano sa mog 22081212UG koristeći Tapatalk
Ja sam pjesnik Ličkoga kraja i moja inspiracija dolazi iz jaja...
Odgovori