Prijedlozi za Portal
Spider, pa dapače - potičemo članove da otvore svoje teme u što večoj mjeri ne bi li pokrenuli neku zanimljivu diskusiju. Podforuma je poprilično, siguran sam da se svaka tema može ugurati u bilo koji podforum, a ako ne može uvijek postoji "Općenito o satovima".
- GuardianOTB
Predlažem otvaranje sub-foruma oglasi za parfeme. Pod "ostalo" je 70% razno razni parfemi
-----------------------
Orient Ray black
Marina Militare
Parnis power reserve
G Shock GD100-1B
Casio MWA 10
Orient Ray black
Marina Militare
Parnis power reserve
G Shock GD100-1B
Casio MWA 10
- maximus123
Bila bi fora da se može lajkat ispod fotke direktno.....
tako blizu, a tako daleko
To ima na WUS, vjerojatno ne bi bio problem dodati ovdje?maximus123 je napisao/la:Bila bi fora da se može lajkat ispod fotke direktno.....
Ali što će ti to? Još samo fali da se forum pretvori u skupljanje lajkova
"Do you like having a good time? Then you need a good watch!" - Rocky Balboa, Rocky II, 1979
Chuck Norris doesn't wear a watch, HE decides what time it is.
Chuck Norris doesn't wear a watch, HE decides what time it is.
Tnx za prijedlogu za lajkanje fotki/postova. Nije to uopće problem integrirati ali gotovo sigurno tu funkciju nećemo implementirati u PS. Stvar je u tome što se tako gubi prorodni flow diskusije na forumu, jer nakon nekog vremena ljudima postane lakše samo okinuti lajk umjesto nekog konstruktivnog komentara. Dovoljan vam je primjer instagram i facebook. A forum ne živi od lajkova, živi od članova koji drže diskusije na životu
- martyloveswatches
Tako je. Disliking the likes
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
- stranac_u_noci
Kakav bi bio stav foruma prema nekakvim slikama oružja? Legalno naravno.
Ako se dobro sjećam negdje se oko toga nešto spominje u pravilima, ali zanima me Nono hoće bit kakvih promjena?
I mislim da bi se mogli malo više naoštriti admini, iako povremeno svi volimo sapunice koje se tu događaju, primarno sam tu da vidim neki novi sat za kojeg ne znam, da vidim što se prodaje i što kuhate danas
Ako se dobro sjećam negdje se oko toga nešto spominje u pravilima, ali zanima me Nono hoće bit kakvih promjena?
I mislim da bi se mogli malo više naoštriti admini, iako povremeno svi volimo sapunice koje se tu događaju, primarno sam tu da vidim neki novi sat za kojeg ne znam, da vidim što se prodaje i što kuhate danas
The time is inevitable...
- maximus123
Mislim da Nono pretjeruje.
Lajk da ugrozi portal
Što se danas nosi.............ako mi se fotka sviđa lajkam, a ne svaki put citirat i šta ja znam...
Ovako me više nije volja objašnjavati....
Na omega forumu to nije problem(i znam koliko članova imaju)..........
Lajk da ugrozi portal
Što se danas nosi.............ako mi se fotka sviđa lajkam, a ne svaki put citirat i šta ja znam...
Ovako me više nije volja objašnjavati....
Na omega forumu to nije problem(i znam koliko članova imaju)..........
tako blizu, a tako daleko
stranac_u_noci je napisao/la:Kakav bi bio stav foruma prema nekakvim slikama oružja? Legalno naravno.
Promjena na koju stranu?
Da postanemo popustljiviji ili oštriji po tom pitanju?
Ovo se definitino slažem i to budemo svakako usvojili.stranac_u_noci je napisao/la:
Nisam nigdje napisao da će lajk ugroziti portal, nego ljudi se naviknu često na taj 'thumbs up' i koriste ga češće nego da komuniciraju. Ne koristi ga samo Omega Forums već i drugi, ali više ih postoji koji nisu to implementirali. Po meni je bolje da to zaobiđemo. A mislim, uvijek možeš kliknuti 'quote' i thumbs up emoji. Dva klika umjesto jednogmaximus123 je napisao/la:Mislim da Nono pretjeruje.
Lajk da ugrozi portal