Mudmasteri su meni najbolji, tako kao tvoj i još bolji ali preskup novi GWG-B1000 ili stari GWG 1000.
Zapravo gg1000 je meni najbolja opcija, ispod 200 eura, mesnati gumbi, par sensora i analog kazaljke koje se okreću na pritisak gumba.
Mudmasteri su meni najbolji, tako kao tvoj i još bolji ali preskup novi GWG-B1000 ili stari GWG 1000.
Gravitymaster te predzadnje generacije je imao lume i na indexima. Slične je veličine i slično se nosi. Sad, jedino ako ti dizajn ne paše.
Meni je Gravity vrhunska linija za odlične pare. Dva puta imao GW-4000 i bio oduševljen satom, oduševljen !djapojunior je napisao/la: ↑sub kol 03, 2024 8:45 amGravitymaster te predzadnje generacije je imao lume i na indexima. Slične je veličine i slično se nosi. Sad, jedino ako ti dizajn ne paše.
djapojunior je napisao/la:Gravitymaster te predzadnje generacije je imao lume i na indexima. Slične je veličine i slično se nosi. Sad, jedino ako ti dizajn ne paše.
Rocky je napisao/la: ↑sub kol 03, 2024 10:58 amdjapojunior je napisao/la:Gravitymaster te predzadnje generacije je imao lume i na indexima. Slične je veličine i slično se nosi. Sad, jedino ako ti dizajn ne paše.
Gravity je odličan, ali nedostaju mi senzori... Ovaj ima alti/baro, temp, kompas, čak i step counter.
Lume ionako nije ključan na ovom satu.
Da uzimam Gravity, gledao bih Honda Jet![]()
Ali kod G-Shockova sa puno funkcija preferiram da je ana-digi.
backarelli je napisao/la: ↑sub kol 03, 2024 10:46 amMeni je Gravity vrhunska linija za odlične pare. Dva puta imao GW-4000 i bio oduševljen satom, oduševljen !djapojunior je napisao/la: ↑sub kol 03, 2024 8:45 amGravitymaster te predzadnje generacije je imao lume i na indexima. Slične je veličine i slično se nosi. Sad, jedino ako ti dizajn ne paše.
Ja nekako nisam ljubimac ana-digi modela. Nikad ih nisam ni imao (kupovao). Ovaj 4 hiljade mi je čak bolje legao i od hiljadarke raf-a
Jbg kad su ti ružnije dizajnirani...djapojunior je napisao/la:Rocky je napisao/la: ↑sub kol 03, 2024 10:58 amdjapojunior je napisao/la: Gravitymaster te predzadnje generacije je imao lume i na indexima. Slične je veličine i slično se nosi. Sad, jedino ako ti dizajn ne paše.
Gravity je odličan, ali nedostaju mi senzori... Ovaj ima alti/baro, temp, kompas, čak i step counter.
Lume ionako nije ključan na ovom satu.
Da uzimam Gravity, gledao bih Honda Jet![]()
Ali kod G-Shockova sa puno funkcija preferiram da je ana-digi.
Na ovu seriju sam mislio, a ona ima identične senzore kao taj Mudmaster, čak i step counter. Funkcionalno su isti osim što gravity ima i lumed indexe, zato i kažem da je dizajn jedino upitan.
Treba se probati sve na malo duži period, kako bi se steklo pravo mišljenje...pre ili kasnije ću pribaviti neki model, pa da probam kako idedjapojunior je napisao/la: ↑ned kol 04, 2024 1:56 pm
Meni su od nedavno ana digi postali skroz super, a prije sam nekako bio sličnog razmišljanja kao ti.
Ali par G-Shockova i Safarnie su mi tu promijenili mišljenje.
GW-4000 mi se čine kao odlični, ali nikad nisam probao. Imao sam dva ovakva GRB200 Gravitymastera i odlični su mi bili, ali dva detalja su mi prevagnula da proslijedim dalje. Zericu su mi bili preveliki, ali još više mi nije pasalo zakrivljeno staklo.
Znam da kod pilotskih satova postoji razlog za to, ali iskrivi mi kod G-Shocka malo vidljivost i generalno mi se nije svidilo. Da je bilo ravno staklo, vjerojatno bi jedan i danas bio kod mene.
Rocky je napisao/la: ↑ned kol 04, 2024 2:12 pmJbg kad su ti ružnije dizajnirani...djapojunior je napisao/la:
Na ovu seriju sam mislio, a ona ima identične senzore kao taj Mudmaster, čak i step counter. Funkcionalno su isti osim što gravity ima i lumed indexe, zato i kažem da je dizajn jedino upitan.
Lume na indikatorima je nebitan jer smjesa na kazaljkama je tako loša da se ni ne vidi nakon par sati. Lakše je stisnuti gumb onda.
backarelli je napisao/la: ↑ned kol 04, 2024 2:21 pm Treba se probati sve na malo duži period, kako bi se steklo pravo mišljenje...pre ili kasnije ću pribaviti neki model, pa da probam kako ide
Narucio sam jednu za kolegu sa foruma i mogu reci da je uzivo jos bolja.Rocky je napisao/la: ↑uto kol 06, 2024 9:12 pm Auuuu... Mixtape model
Narukvica je show.
https://www.casio.com/my/watches/gshock ... -5610MT-1/
![]()