2.5 kg svježe yellowfin tune
Poslano sa mog SM-A556B koristeći Tapatalk
WRUE (što se danas jede?) ili Što je danas na jelovniku?
Uuuuuu e to je posaoEdo je napisao/la:
Jamon Iberico de Bellota, 5 godina star, rukom rezan prije pola sata, na male fetice u jamoneriji.
Možda će me neki napasti, ali u Hrvatskoj nema takvog pršuta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je, dobar sam pravis posebno ako sam gojis svinjeblacktop je napisao/la:Španjolski vrhunski, srednji i šrot pršut možeš kupiti u supermarketu. Dobar hrvatski pršut ne možeš uopće kupiti u dućanu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato nikad ništa neće biti ozbiljno od hrvatske poljoprivrede, gastronomije i turizma. Svima su puna usta hvale domaćeg pršuta (od rumunjske svinje), tartufate (s aromom iz nafte), maslinovog ulja (šrot iz Grčke) i skradinskog rižota (koji nigdje ne možeš naručiti).
Skradinski rižoto u konobi Vinko u Konjevratama, preporučam. Ostale delicije koje si naveo konzumiram i imam svoje izvore iz srca hrvatske baštine iz kruga obitelji. Baš sam pisao nema dugo o maslinovom ulju al su admini obrisali jer se valjda "kosilo" s forumskim uljarem i njegovim oglasom ...a za turizam lako, pa ne moraju svi imat turizam (kao da je uvijek dobrodošao) možda bi nam bilo bolje da se okrenemo malo kvalitetnom životu i sebi. Kaj se turizma tiče npr. najlijepše sam se proveo, najbolje jeo, najbolje gotoprimstvo doživio i općenito se najviše naužio u zemljama u kojima je turizam tabu tema.blacktop je napisao/la:Zato nikad ništa neće biti ozbiljno od hrvatske poljoprivrede, gastronomije i turizma. Svima su puna usta hvale domaćeg pršuta (od rumunjske svinje), tartufate (s aromom iz nafte), maslinovog ulja (šrot iz Grčke) i skradinskog rižota (koji nigdje ne možeš naručiti).
Poslano sa mog SM-A556B koristeći Tapatalk
Koliko hrvatskih proizvoda ima ovakve oznake? Svaki drugi talijanski/španjolski u supermarketu ih ima. Osim toga, malo mi je glupo da bi trebao imati veze na selu za poštenu slaninu, kulen, sir, maslinovo ulje i ostalo ili da kupujem cijeli pršut ili kolut sira koje nemam gdje ni držati.
Otprilike.blacktop je napisao/la:Zato nikad ništa neće biti ozbiljno od hrvatske poljoprivrede, gastronomije i turizma. Svima su puna usta hvale domaćeg pršuta (od rumunjske svinje), tartufate (s aromom iz nafte), maslinovog ulja (šrot iz Grčke) i skradinskog rižota (koji nigdje ne možeš naručiti).
Poist, popit i našalit se!
-
- Postovi: 4686
- Pridružen/a: čet lis 24, 2019 8:20 pm
Drniš. Rezan i vakumiran u Gorici.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Seiko je kao kad se ukenjaš u gaće. Nitko ništa ne primjećuje, a samo ti imaš taj osjećaj topline.
- martyloveswatches
- Postovi: 8998
- Pridružen/a: čet stu 02, 2017 1:01 am
Ajojjj. Vrhunski (moram quot-at...)anicrovs je napisao/la:K’o da škakljaš anđelčića vrhom gudala.
https://imgur.com/gallery/accurate-slice-GOhnJz0
- martyloveswatches
- Postovi: 8998
- Pridružen/a: čet stu 02, 2017 1:01 am
Good
Ja danas uzeo nekoliko kobaja od Roce (subotom je na Relji...uz naravno pancetu, mast, paštetu/pešt ,...) tako da sutra slijedi nešto slično uz dodatak kiselog zelja
Ja danas uzeo nekoliko kobaja od Roce (subotom je na Relji...uz naravno pancetu, mast, paštetu/pešt ,...) tako da sutra slijedi nešto slično uz dodatak kiselog zelja
- Zvonimir1985
- Postovi: 5459
- Pridružen/a: uto lis 10, 2017 7:19 pm
- Lokacija: Črnomerec, Zagreb
-
- Postovi: 4686
- Pridružen/a: čet lis 24, 2019 8:20 pm
Uh ovo je bilo dobro
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Seiko je kao kad se ukenjaš u gaće. Nitko ništa ne primjećuje, a samo ti imaš taj osjećaj topline.