COVER

Mission to the Moonphase – Swatch X Omega predstavili MoonSwatch Snoopy

U izvanrednom spoju kreativnosti i inženjerske domišljatosti u izradi satova, Swatch predstavlja svoje najnovije čudo dvije godine nakon ikoničnog lansiranja MoonSwatcha — Mission to the Moonphase. Ovaj sat ne samo da odaje počast originalnom MoonSwatchu, već uvodi i intrigantan preokret predstavljajući NASA-inog omiljenog “čuvara”, Snoopy-a, u ulozi koja je i šaljiva i funkcionalna.

Mission to the Moonphase

Pozicioniran u gornjem desnom subdialu, Snoopy sada krasi disk faze Mjeseca, ističući 29,5 dana koliko Mjesecu treba da završi svoj ciklus. Ovo očaravajuće mjesto nije samo za pokazivanje; skriva i tajnu koja je vidljiva jedino pod UV svjetlom – pojavljuje se citat iz Snupijeve strip serije: “Ne mogu spavati bez noćnog svjetla!” Ova pametna značajka povezuje novi MoonSwatch s njegovim prethodnikom iz 2015., ograničenim izdanjem Omega Speedmaster Professional Silver Snoopy Award, koji je također sadržavao sličan citat, pojačavajući nasljeđe Swatch i Omega branda.

Mission to the Moonphase

S predstavljanjem objavljenim putem društvenih mreža prije nekoliko tjedana, već je počelo zanimanje za Snoopy model. Njegovo puštanje na tržište zakazano je za 26. ožujka, što nije slučajan izbor. Točno obilježava dvije godine od početka fenomena MoonSwatch, i očigledno je da hype nije niti malo posustao. Čini se da Swatch obećava nešto više od samo nove boje ili integracije Snoopy lika; Mission to the Moonphase dodaje komplikaciju faze Mjeseca, prvu takve vrste u kvarcnom mehanizmu u tako kreativnoj izvedbi.

Unatoč zabrinutosti da bi novi MoonSwatch Snoopy – Mission to the Moonphase mogao biti limitirani model dostupan samo određene dane u specifičnim Swatch buticima diljem svijeta, Swatch uvjerava entuzijaste da će novi Snoopy biti dio stalne kolekcije iako s blagim povećanjem cijene na 315€ u EU, odražavajući dodanu složenost i vrijednost sata.

Uvođenje Mission to the Moonphase modela čini više od samo proširenja linije MoonSwatch; također se veže na širu priču o satovima s temom svemira. Samo nekoliko tjedana prije, Omega je objavila novi Speedmaster sa bijelim brojčanikom, kojeg je najavio nitko drugi nego Daniel Craig (bivši najpoznatiji tajni agent), koji je također viđen s Moonswatchom na ruci. Ova povezanost naglašava isprepletene povijesti i zajedničke teme koje obogaćuju ponude obiju marki.

Mission to the Moonphase

Swatch X Omega MoonSwatch Snoopy – Mission to the Moonphase predstavlja značajnu prekretnicu za Swatch i njegove fanove. To nije samo sat; to je svjedočanstvo trajnom privlačnosti serije MoonSwatch, njezinoj sposobnosti za inovaciju i sposobnosti da zarobi maštu s mješavinom nostalgije i noviteta. Dok odbrojavamo do njegovog izdanja, jedno je jasno: ludilo MoonSwatcha je daleko od završetka, a Mission to the Moonphase je spreman biti njegova sljedeća sjajna zvijezda.

Za više informacija posjetite Swatch.com ili službenu temu na našem FORUMU.