Cover1

Vozač Formule 1 Daniel Ricciardo nosi tajanstveni Tudor Black Bay Ceramic s plavim brojčanikom

Za sve ljubitelje satova i F1 utrka, danas je jedan od onih dana koji se pamte – Tudor je upravo objavio da će sponzorirati Visa Cash App RB tim za sezonu Formule 1 2024. Ovaj potez označava veliki korak za Tudor u svijetu trkaćih automobila i pruža dodatni poticaj za fanove utrka i ljubitelje satova.

Prije poznat pod imenom AlphaTauri, tim je nedavno preimenovan u Visa Cash App RB tim. Oni su jedan od dva tima u Formuli 1 u vlasništvu Red Bull GmbH, a za nadolazeću sezonu su se potrudili da se osvježe i poboljšaju svoju poziciju među konkurencijom. U tom duhu, osigurali su i sponzorstvo od strane Visa, poznatog brenda koji također sponzorira i šampionski Red Bull tim.

Tudor Black Bay Ceramic Blue

Za ovu sezonu, tim će zadržati iste vozače koji su već vozili za AlphaTauri prošle godine, Daniela Ricciarda i Yukija Tsunodu. AlphaTauri je prošle sezone završio na osmom mjestu od deset timova, osvojivši 25 bodova, dok su vozači zauzeli 17. i 14. mjesto od 22 vozača koji su bili aktivni tijekom sezone.

Danas su se pojavile slike s još jednog službenog snimanja, gdje Visa Cash App vozač Daniel Ricciardo pozira s neobičnim satom na zapešću. Na prvi pogled, sat je izgledao kao obični Tudor Black Bay Ceramic – model koji je predstavljen 2021. godine kao prvi Tudorov model s keramičkim kućištem i METAS-certificiranim automatskim mehanizmom. No, uz malo pažljivije gledanje, primijetit ćete da Ricciardo nosi Black Bay Ceramic, ali s izuzetno privlačnim plavim brojčanikom, nešto što do sada nismo vidjeli. Ovaj novi sat, koji izgleda kao da je posebno izrađen za Visa Cash App RB tim, ima brojčanik u prepoznatljivoj “Visa Blue” boji. Vrlo vjerojatno se sat ne razlikuje po tehničkim karakteristikama od standardnog Black Bay Ceramic modela, osim već spomenutog brojčanika.

Tudor Black Bay Ceramic

Tudor Black Bay Ceramic s plavim brojčanikom kao reprezentativni sat za ovu suradnju naglašava Tudorovu privrženost njegovoj liniji Black Bay modela, istaknutoj METAS-certificiranom tehnologijom mehanizma i naprednim keramičkim materijalima. Ova posebna suradnja predstavlja harmoničan spoj preciznog inženjeringa i vječne elegancije, spreman da ostavi snažan dojam kako na stazi, tako i izvan nje.

U trenutku pisanja ovog članka, spomenuti sat je “nestao” s interneta, što miriši na grešku koju je napravio PR tim Visa Cash App RB-a. Sat tehnički nije službeno predstavljen, što bi se moglo promjeniti u nekoliko doglednih dana, tako da svakako pratite službenu TUDOR temu na našem forumu.