Portrait_U4s-HS-Hero-1

Unimatic × Huckberry kolaboracija predstavlja tri nova sata savršena za ljetne avanture

Unimatic je u suradnji s Huckberryom predstavio tri nova modela savršena za ljetnu sezonu. Iako nisu dizajnirani posebno za ljeto, boje prirode koje su ih inspirirale stvaraju atmosferu koja odjekuje ljetnim vibracijama. Trio satova, koji su dio kolekcije Modello Quattro Earthform, će biti limitirani na samo 75 komada po boji, tako da će oni koji ih se žele dočepati morati brzo djelovati.

Unimatic Huckberry Modello Quattro Earthform

Huckberry je američki internetski magazin i prodavač za avanturiste koji nudi širok izbor sjajne odjeće, čizama i opreme. Unimatic je u partnerstvu s Huckberryjem stvorio tri sata inspirirana američkim životom na otvorenom.

Unimatic Huckberry Modello Quattro Earthform U4S-HS
Unimatic Huckberry Modello Quattro Earthform U4S-HM

Prvi model ima narančasti brojčanik i remen inspiriran narančastim prugama Grand Canyona, drugi ima brojčanik i remen inspiriran mekim plavozelenim lišajem koji raste po cijelom Yosemite nacionalnom parku u Kaliforniji, dok treća verzija ima zeleni brojčanik i remen koji crpi inspiraciju iz suncem okupanog lišća visokih sekvoja koje nižu zapadnu obalu SAD.

Wristshot Unimatic Huckberry Modello Quattro Earthform U4S-HG

Sva tri sata imaju kućište od nehrđajućeg čelika promjera 40 mm, debljine 12,4 mm , Lug-2-Lug dimenziju od 49 mm, s razmakom između prihvata remena od 22 mm. Kućište Modello Quattro karakterizirano je debelim, ravnim, fiksnom lunetom koji satu daje prepoznatljiv Unimatic izgled. Tekstura pjeskarenih kućišta odlično funkcionira sa zrnatom teksturom brojčanika i u lijepom je kontrastu s gumenim remenima. Što se tiče estetike, tri sata nude šarene varijacije stila talijanskog dizajna koji poznajemo iz Unimatica.

U kućištima otpornim do dubine od 300 m nalazi se pouzdan i provjeren Sellita SW200-1 automatski mehanizam koji kuca na 28 800 vph i ima rezervu snage od 38 sati.

Unimatic Huckberry Modello Quattro Earthform U4S-HG

Kolaboracijski satovi Unimatic × Huckberry izvrstan su dodatak nedavno objavljenom kvarcnom Modello Quattro UT4-B. Iako možda ne prestavljaju korak naprijed po pitanju dizajna već poznatih Unimatic modela, pokazuju svestranost dizajna i koliko je moguće izmjeniti izgled sata uz svega par malih promjena na brojčaniku i gumenom remenu.

Sva tri modela bit će dostupna isključivo putem trgovine Huckberry, po cijeni od 850 eura bez poreza. Oni koji su zainteresirani za kupnju ovih satova trebaju se uputiti u Huckberry store, dok oni koji traže više informacija o Unimaticu trebaju posjetiti službenu Unimatic web stranicu.