IMG_7699

Predstavljanje Rolex noviteta u Zagrebu

Zagreb, 9. lipnja 2017. godine – U prekrasnom ambijentu palače Narodnog doma, predstavljeni su novi modeli Rolex satova. Brend koji je više od 100 godina drugo ime za stil i kvalitetu ne prestaje oduševljavati novitetima. Brojni uzvanici iz gospodarskog, znanstvenog, kulturnog i sportskog svijeta imali su priliku ekskluzivno razgledati, isprobati i naručiti nove modele ovih prestižnih satova.

Palača Narodnog doma kroz povijest imala je brojne uloge – od samostana preko mjesta gdje je predložen Josip Jelačić za bana pa do doma obitelji Drašković. U četvrtak, 8. lipnja u toj je palači, jednom od najznačajnijih kulturno-povijesnih spomenika zagrebačkog Gornjeg grada nakratko oživljen duh zabava i značajnih društvenih događanja koja su ovdje bila priređivana kroz povijest.

Obitelj Mamić, dugogodišnji zastupnik luksuznog brenda Rolex, okupila je svoje klijente i najbliže poslovne partnere kako bi ekskluzivno predstavila ovogodišnje novitete. U povijesnom ambijentu i intimnoj atmosferi uživali su uglednici iz gospodarskog, znanstvenog, kulturnog i sportskog svijeta. Među uzvanicima bio je i veleposlanik Švicarske, njegova ekscelencija gospodin Stefan Estermann, koji je ovom prigodom pozdravio okupljene te istaknuo kako je obitelj Mamić ambasador Švicarske u Republici Hrvatskoj kroz svoje dugogodišnje djelovanje i suradnju s Rolexom, koji je pojam švicarskog gospodarstva. Gosti su uživali u pomno izabranim zalogajima i pićima uz vrhunske glazbeno scensko izvođače, te mističnosti „šumskog” svijeta, glavne elemente uređenja.

Satovi koji su ove godine predstavljeni na Baselwordu (ako ste kojim slučajem propustili, obavezno pročitajte naš report), najvećem i najpoznatijem svjetskom sajmu satova i nakita, prezentirani su u vrhunskom ambijentu i atmosferi. Uzvanici su na ovaj način imali ekskluzivnu priliku vidjeti i isprobati novitete prvi u Hrvatskoj i među prvima u svijetu. Najviše pozornosti plijenio je novi Rolex Sea-Dweller kojim je obilježena 50. godišnjica od izlaska prvog modela. Ženske uzvanike posebno su razveselili elegantni Rolex Lady-Datejust 28 noviteti, dok je Cellini Moonphase podjednako oduševio i ženske i muške cijenjene goste.

Za ostatak fotografija sa Rolex eventa u Zagrebu posjetite našu službenu temu na FORUMU.