TAG Heuer planira izdati re-issue Autavie, a Vi birate koji model će biti predstavljen

Dobro ste pročitali, jedna od ikona 60′ i 70′ godina, Heuer Autavia, će ponovno biti na meti istinskih ljubitelja branda i kolekcionara. I što je najbolje, Vi kao okorjeli ljubitelj vintage satova, ćete imati priliku sudjelovati u biranju modela kojeg će TAG Heuer predstaviti na Basel sajmu 2017. godine.

Ovaj originalan projekt kojeg je pokrenuo TAG Heuer po prvi puta uključuje potencijalne kupce, kolekcionare i ljubitelje Heuer branda da imaju priliku birati svoj savršen chronograph. Autavia je jedan od najpopularnijih modela kompanije Heuer, koja je u 60′ predstavila prvi model istovremeno namijenjen pilotima i vozačima (ime dolazi od “Automobile” i “Aviation”) i dan danas ima poseban status u kolekcijama diljem svijeta.

Kako sudjelovati u biranju vašeg najboljeg modela? U četvrtak, 17. ožujka 2016, na prvi dan Basel sajma, TAG Heuer će lansirati Autavia Cup, online aplikaciju na kojoj ćete birati između 16 različitih verzija prve generacije Autavia modela. Tako će fanovi birati samo jedan model do 31. ožujka 2016.

Nakon toga slijedi druga online runda, gdje će se zadnja četiri Autavia finalista birati do 14. travnja. U ponedjeljak, 18. travnja 2016, CEO TAG Heuer-a Jean Claude Biver će predstaviti rezultate ankete i ujedno model koji je od zadnja četiri finalista osvojio najveći broj glasova.

Tehničke informacije po pitanju dimenzija i mehanizama još nisu poznate ali svakako pratite Portal Satova Forum gdje ćemo izvještavati o detaljima ove ankete, a u nastavku pogledajte detaljne fotografije modela koji će sudjelovati u izvlačenju.

 

Online anketu možete pronaći na web stranici http://autaviacup.com/