Blockbuster promo video “Omega Grey Side of the Moon”

Generalno nisam pretjerano ljubitelj službenih promo reklama koje u zadnje vrijeme doslovno preplavljuju internet i medijski prostor. Koliko god sat izgledao fantastično dotjeran i ‘uglancan’, više ipak preferiram osobni dojam, trenutak kada prvi put uživo vidim mehanizam na pozadini i osjetim otpor okretanja krunice. No, sa vremena na vrijeme, jak marketing ostavi i dojam na mene.

U ovo moderno doba kada se prodajni rezultati ostvaruju “lajkovima” i “tweetovima”, ne čudi činjenica kako jake urarske kuće ulažu masive količine novca u marketing. Za neke igrače, poput Rolex-a, Omege i IWC-a, ti iznosi su toliko ozbiljni da mi vjerojatno ni ne bi vjerovali kada bi ih naveo. Prije par dana Omega je tako izdala bez neke velike pompe novi promo video za svoj godinu dana star Grey Side of the Moon. I vjerujte mi, video koji izgleda kao da je najava za najnoviji blockbuster film, i koji traje nešto više od 90 sekundi me doslovno prodao!

Gray Side of the Moon je predstavljen u Baselu 2014, međutim prošao je pomalo nezamijećen jer mu je glavnu pozornost oteo novi re-issue Seamaster 300m model sa novim antimagnetskim Master mehanizmom.  U suštini riječ je o praktički identičnom satu kao i Dark Side of the Moon, napravljen od čiste keramike promjera 44mm koji u sebi sadrži najnoviji in-house kalibar 9300. No ono što je najveća fora, je sama boja keramike, koja se termički tretirana i polirana, tako da imitira boju čelika, dok je s druge strane ekstremno lagana i brutalno otporna na ogrebotine.

Da vam dalje ne duljim, vratite se na početak posta, zavalite se u naslonjač, pojačajte zvučnike i uživajte u fantastičnom promo videu Omega Grey Side of the Moon. Predlažem da prije toga sakrijete kreditnu karticu, jer vam slijedi trenutak slabosti!


There are no comments

Add yours