882105581932975164374997

IWC Portuguese Automatic “Tribeca Film Festival 2013”

IWC Schaffhausen, kao službeni partner Tribeca Film festivala u New Yorku, je predstavio unikatan primjerak iz svoje Portugese Automatic serije sa “zašminkanim” novim detaljima na brojčaniku.

Klik za veću sliku

U svrhu promocije filmskog festivala, kao i promocije neprofitne udruge “Tribeca Film Institute”, IWC Schaffhausen je izradio unikatan Portugese Automatic model koji će biti izložen na aukciji prilikom održavanja Antiquorum Auctioneers u New Yorku, 10. travnja 2013. Za razliku od “standardnih” Portugese modela, One out of One koji gledate na slikama je napravljen od platine, što je samo po sebi relativno rijetko za Portuguese modele. Detalj koji naviše “upada u oko” je svakako novi brojčanik, izveden od fenomenalne antracit boje sa sunburst uzorkom, bordeaux crvenim sub-dialovima te kazaljkama i indikatorima koji u zlatnoj verziji odlično pašu na tu paletu boja.

Ljubiteljima IWC satova mehanizam sigurno neće biti nepoznanica. Riječ je o stvarno vrhunskom in-house automatic mehanizmu sa Pellaton sustavom navijanja i ogromnom rezervom snage od čak sedam dana. Zahvaljujući safiru na pozadini, možete guštati u pogledu na namirnicu, iznimno detaljno obrađene mostove i male detalje poput poliranih rubova i brušenih površina zupčanika. Rotor, koji je vrlo vjerojatno najveći rotor koji krasi moderne mehaničke mehanizme, ima u centru 18k zlatni uteg sa igraviranim logom Tribeca Film Festivala. Ukoliko ste zainteresirani za aukciju, bilo da se namjeravate nadmetati ili samo informativno pratiti rast cijena, možete to raditi direktno preko stranice www.antiquorum.com.

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku