buben-and-zorweg-1

Buben & Zorweg “Aston Martin” sef za satove

Buben & Zorweg, ekskluzivni proizvođač high end navijača i sefova za ručne satove je u timu sa dizajnerima iz Aston Martina predstavio limitiranu seriju od 77 primjeraka “Object Of Time” sefa.

Dizajn je inspiriran trenutno najskupljim Aston Martinom One-77, što se može vidjeti po vanjskim linijama i “Quantum Silver” boji (originalna iz Astona). Međutim izvana nije nimalo impresivan koliko je iznutra. Talijanska nappa koža, karbon, sustav osvjetljenja i opak HiFi sustav su samo neki od elemenata koji dolaze u serijskoj opremi. Sef posjeduje “magic slide” sustav koji putem elektromotora otvara i zatvara dupla vrata, i naravno, da se upravljati na daljinski upravljač. Sef ima ukupno 32 navijača, od kojih je 16 u posebnom manjem sefu u podnožju.

Sa strane postoji još nekoliko pretinaca za nakit ili ukoliko ste strastveni pušač, može se naručiti i pretinac za cigare. Uz impresivnu listu dodatne opreme koja uključuje ogromnu paletu boja, kože, umetaka, sustava osvijetljenja, posebno se ističe sustav koji izvlači vlagu iz sefa. Međutim, najimpresivniji dio sefa je flying tourbillon mehanički sat na vrhu sa sunburst brojčanikom i Buben & Zorweg inicijalima. Uz prikaz datuma, sat prikazuje i rezervu snage, koja je deklarirana na 15 dana. Kompletnu ponudu sefova možete pogledati u njihovom e-katalogu.