1344260404377-J4OAB4W5NJENNWXAKQOS-750w

Yohan Blake nosio novi Richard Mille Tourbillon u finalu 100m Olimpijskih igara 2012.

Ako ste kojim slučajem gledali finale 100m na Olimpijskim igrama prije dva dana, onda ste sigurno uočili bijeli sat na jednom od favorita za zlatnu medalju, Yohan Blake-u. Nakon tenisa (Rafael Nadal) i golfa (Bubba Smith – RM038), Richard Mille je krenuo sa sponzoriranjem profesinalnih sprintera.

Klik za veću sliku

S obzirom da je Usain Bolt već “zauzet” (postao je ambasador Hublot-a), izbor novog ambasadora je pao na Blake-a koji je trening partner sa Boltom, te koji ga je dva puta pobijedio ove godine na natjecanjima prije Olimpijskih igara, na 100 i 200m. U finalu Olimpijskih igara na 100m Blake je nosio novi Richard Mille Tourbillon, ali nije uspio skinuti Bolta sa trona, te je završio drugi sa Srebrnom medaljom.

S obzirom da oglašavanje nije dopušteno prilikom održavanja Olimpijskih igara, detalji o novom Tourbillon Richard Millu još nisu poznati. Ali sigurno će se raditi o ultra laganom satu sa mehanizmom koji je praktički identičan modelima Rafael Nadala i Bubbe Smitha. A što se tiče cijene, gotovo sigurno će se raditi o šest znamenaka … u dolarima.


There are no comments

Add yours