7396193852_ab6bb78852_b

Diane Kruger predstavila novu Jaeger-LeCoultre Rendez Vous kolekciju

U suradnji sa njemačkom glumicom Diane Kruger, poznatoj po ulozi Helene u filmu “Troy” i Bridget von Hammersmark u Tarantinovom “Inglorious Basterds”, Jaeger LeCoultre je predstavio novu žensku kolekciju satova Rendez Vous.

Diane Kruger

Diane Kruger je ambasador Jaeger LeCoultre-a od 2009. godine, i osobno je surađivala sa dizajnerskim timom oko izrade nove ženske kolekcije satova. Novost kompletne Rendez Vous kolekcije je novi JLC Calibre898A mehanizam kompletno napravljen in-house. Uz klasične funkcije poput prikaza sati, minuta i sekunda, sam mehanizam ima Dan/Noć indikator koji se nalazi na dnu brojčanika, odmah iznad 6h markera. Kompletna kolekcija je dizajnirana u Art Deco stilu, a brojčanik ima vrlo zanimljiv uzorak, pomalo sličan guilloché reljefu.

Klik za veću sliku

Kućište, koje ima integriranu lunetu od dijamanata, je ručno polirano, i dolazi u dvije verzije (čelik i ružičasto zlato) i dvije veličine od 29 i 34mm. Kolekcija ima i nekoliko modela sa brojčanikom od sedefa (Mother of Pearl), a u ponudi je čak i verzija sa tourbillon komplikacijom. Svi modeli su predstavljeni na vrlo elegantnim kožnim remenima.

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku


There are no comments

Add yours