Doettling-latest-watch-case-2

Döttling Colosimo “Double Wing”

Kada je Mercedes Benz po prvi puta predstavio legendarni 300 SL “Gullwing” davne 1954., svijet automobila i tehnologije je bio poprilično uzdrman. Po prvi puta su dizajnirana vrata u obliku galebovih krila i taj dizajn i dan danas inspirira dizajnere u svojim novim kreativnim pothvatima. Döttling, jedan od ekskluzivnih proizvođača sefova, čiju ste najavu mogli čitati na Portalu Satova, je predstavio novu limitiranu viziju “dvostrukog sefa”, čiju je inspiraciju dobio od legendarnog automobila.

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku

U samom centru “Double Wing” Colosimo sefa stoji Wempe Zeitmeister, sat koji dizajnom jako podsjeća na instrumente korištene u 300 SL-u, a sam način otvaranja vrata sefa jako podsjeća na legendarna “gullwing” vrata. Kompletan sef je presvučen telećom crvenom kožom, a čak su i prekidači za upravljanje navijačima unutar sefa napravljeni su stilu legendarnog Mercedesa.

Klik za veću sliku

Po pitanju sigurnosti, radi se o pravom malom trezoru kojeg štiti iznimno kompliciran zaštitni mehanizam i unikatna šifra koju isključivo bira vlasnik. Oba sefa u sebi sadrže tri mjesta za vaše omiljene satove, a po želji dolazi sa navijačima.

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku


There are no comments

Add yours