Omega Seamaster Planet Ocean 600M ”SKYFALL” Limited Edition

Klik za veću sliku

U SKYFALL-u, koji će izaći na kino platna u studenom ove godine, James Bond će po 23 – i puta preuzeti ulogu najpoznatijeg tajnog agenta. I ponovno, Agent 007 će opet nositi Omegu Seamaster.

Klik za veću sliku

Iako je iscurila vijest da će novi sat u filmu SKYFALL biti Seamaster Aqua Terra, još uvijek nije taj model službeno predstavljen. Međutim, Omega je u međuvremenu predstavila drugi model, nasljednika Planet Oceana iz prva dva filma sa Daniel Craigom, temeljen na Seamaster Planet Ocean 8500 sa keramičkom lunetom.

Novi Limited Edition Planet Ocean dolazi u samo jednoj, manjoj dimenziji od 42mm promjera. Po tehničkim karakteristikama je praktički identičan “stock” Planet Ocean 8500 modelima, a uključuje keramičku mat crnu lunetu, HEV ventil, i vodootporno kućište do 600m. Najveća novost je novi dizajn brojčanika sa “kockastim” uzorkom i mat crnom bojom, a umjesto indikatora na 7h poziciji, postavljen je poliran “007” logo. Svi indikatori (osim naravno 007) su premazani Super-LumiNova premazom te odlično svijetle u mraku. Jedini izuzetak je minutna kazaljka i indikator na luneti koji svijetle blako zelenkastom bojom, čisto da budu uočljiviji u tamnijim uvjetima.

Novi Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL Limited Edition će koristiti vrhunski Omega in-house Co-Axial 8507 mehanizam sa ugraviranim 007 logom na rotoru. Limitiran je na 5007 primjeraka po cijeni od $6.500.


There are no comments

Add yours