addon

Chopard Grand Prix de Monaco Historique Chronograph 2012

Predstavljamo vam Chopard Grand Prix de Monaco Historique Chronograph, novi chrono model napravljen za 2012. godinu, predstavljen u sklopu održavanja Grand Prix de Monaco Historique utke.

Grand Prix de Monaco Historique utrka se odvija svake dvije godine, dva tjedna prije početka F1 Grand Prix of Monaco, na kojoj se utrkuju stari F1 i F3 bolidi, kao klasični trkači automobili koji su obilježili 1970′ u Motorsportu. Chopard, kao sponzor i službeni mjeritelj vremena, svake dvije godine predstavlja novi model kako bi obilježio taj event. Za 2012. su se zbilja potrudili, i predstavili vrhunski chrono model sa racing pedigreom.

Klik za veću sliku

Antracit boja brojčanika, žarko narančasti detalji i racing crte na brojčaniku su samo neki od detalja inspirirani motorsportom iz 1970′. godina. Novo kućište promjera savršenih 42mm je napravljeno od laganog, čvrstog i izdržljivog titana, sa poliranim pušerima i krunicom. Brojčanik djeluje pomalo natrpan, međutim gledan sa veće udaljenosti je poprilično čitljiv, sve zahvaljujući narančastim detaljima poput indikatora, chrono i sekundne kazaljke.  Za mehanizam je odabrana COSC verzija popularnog ETA 7750 mehanizma koji je poznat po točnosti i pouzdanosti. Zanimljiv detalj je uočljiv i na safirnom poklopcu kućišta, na kojem se nalazi logo Automobile Club de Monaco, organizatora Grand Prix de Monaco Historique. Ovaj model je ujedno predstavljen u titan-zlato kombinaciji sa plavim detaljima. Chopard Grand Prix de Monaco Historique Chronograph je limitiran na 500 komada.

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku


There are no comments

Add yours