DttlingColosimoMiessafe

Dottling Colosimo Spike & Mies sefovi

Ako ste vlasnik Patek Philippe-a, Jaeger-LeCoultre-a ili nekog trećeg skupog branda sata, sigurno ste razmišljali o sigurnosti, kada sat nije na vašoj ruci. Dottling je napravio rješenje, izbacivši na tržište najmanji sef za satove, koji uz integrirani navijač satova još i fenomenalno izgleda.

Dottling Spike i  Mies

Dottling, jedan od ekskluzivnih proizvođača sefova i navijača za satove je uz postojeću ponudu velikih i teških sefova uvrstio i manje verzije. Prijašnji sefovi iz Colosimo kolekcije su bili namijenjeni za isključivo jedan sat. U novi model je moguće strpati čak tri, uz opciju navijača za automatic satove. Iako je najmanji sef za satove na svijetu, nije baš i lagan (što je i poželjno). Čak 13 kilograma teži “kocka” čelika dimenzija 21 x 21 x 21 centimetar. Pogledajte samo dizajn čeličnih vrata i mehanizma za zaključavanje. Kao da se nalazite u trezoru Švicarske banke!

Dottling Spike

Oba modela su limitirane serije po 20 komada, a napravljeni su na uzoru Louboutin spike cipelaBarcelona fotelje, dizajnirane od strane Mies van der Rohe-a. €16,666 košta verzija koja može primiti tri sata, a ukoliko trebate model samo za jedan sat, to će vas koštati nešto “prihvatljivijih” €14.000. Istina, sigurnost je nešto skupa danas….

Dottling Mies


There are no comments

Add yours