2

Hublot Big Bang Tourbillon Ferrari

Klik za veću sliku

Nakon samo dva tjedna od službenog potpisivanja sponzorskog ugovora, Ferrari i Hublot su predstavili prvi Hublot branded Ferrari sat u Guangzhou, Kina.

Hublot Big Bang Tourbillon Ferrari je ime “novog” Ferrari službenog sata koji je predstavljen u Kini u sklopu 20. godišnjice od ulaska Ferrari automobila na Kinesko tržište.  Radi se o kolekcionarskoj seriji satova, jer je napravljeno samo 20 komada koji vrlo vjerojatno nisu niti namijenjeni za prodaju. Poznavaoci Hublot satova će sigurno pomisliti da su ovaj sat već negdje vidjeli. I ne bi bili toliko u krivu, jer je Hublot iskoristio karbonsko kućište iz svoje F1 serije satova, kao i postojeći Tourbillon mehanizam sa single push chrono funkcijom.

Sam mehanizam (caliber 6300) je vidljiv kroz brojčanik te je poprilično detaljno ukrašen, pogotovo flying tourbillon komplikacija. Čak je i crveno safirno staklo, koje poprilično efektno izgleda, posuđeno iz Hublot Big Bang Monza modela. Novi Hublot Ferrari dolazi na Prorosus aligator crnom remenu sa identičnim crvenim šavovima kakvi se nalaze u Ferrari automobilima. Ovo je vrlo vjerojatno jedan od prvih Ferrari modela, jer je Hublot najavio “nešto veliko” za Basel sajam 2012. Stay tuned…

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku


There are no comments

Add yours