oris-kittiwake-limited-e

ORIS Diver Kittiwake Limited Edition

Nakon Maldives Limited Edition, Oris je ponovno izbacio limited edition ronilački sat kako bi obilježio namjerno potapanje bojnog broda Američke vojske, USS Kittiwake. Bojni brod je potopljen na Kajmanskom otočju, 30 metara ispod površine vode, te služi najviše kao turistička atrakcija.

USS Kittiwake

Novi Oris Kittiwake Limited izgleda kao spoj trenutačnog Prodiver i Col Moschin ronilačkog modela i barem što se karakteristika tiče, gotovo je identičan. Sat sa svojih 49mm promjera nije baš za svačiju ruku, ali to je i razumljivo, pošto se radi o profesionalnom ronilačkom satu koji može zaroniti na 1000 metara dubine. Iako dimenzijama spada u malo veće satove, težinom spada u lakšu kategoriju, pošto je korišten titan za kućište i metalni remen. Kao i svi high-end Oris modeli, i ovaj sat dolazi sa patentiranim sustavom zaključivanja lunete, kao i štitnicima za krunicu.

Brojčanik je vrlo čistog dizajna, sa velikim indikatorima ispunjenim iluminacijskom bojom za odličnu čitljivost pod vodom, i popularnim “valovitim” uzorkom, koji posebno izgleda na direktnom suncu i daje dozu ekskluzivnosti satu. Pozadinu sata krasi logo USS Kittiwake broda, te ugraviran limited broj primjerka. Ukupno je proizvedeno 500 komada a od svakog prodanog primjerka, određeni postotak će biti doniran za Kittiwake Reef projekt.

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku


There are no comments

Add yours