Omega-Seamaster-Co-Axial-London-2012

OMEGA Seamaster 1948 Co-Axial “London 2012″

Nakon predstavljanja Seamaster Aqua Terra London Chronographa, Omega je povodom otvaranja Olimpijskih igara u Londonu, odlučila predstaviti još jedan model – Seamaster 1948 Co-Axial “London 2012″.

Klik za veću sliku

Izdavanje limitirane serije satova posvećenim Olimpijskim igrama i nije novitet za Omegu, pošto je švicarski brand službeni mjeritelj vremena od 1932. godine. Seamaster 1948 ima i skriveno značenje u svom imenu. 1948. godine je prvi puta Omega predstavila seriju Seamaster, te je ujedno i London zadnji puta bio domaćin Olimpijskih igara.

Predstavljen Seamaster model je vrlo klasičnog dizajna, upakiran u čelično kućište promjera 39mm sa kombinacijom brušenih i poliranih površina. Brojčanik je fenomenalnog dizajna, bez ikakvih komplikacija, te omogućuje savršenu čitljivost. Na lokaciji 6h  se našao mali sub-dial za “sekundarku”. Svi indikatori, kao i kazaljke, su napravljene od bijelog zlata, a zanimljiv je i Omega logo koji ima vintage oblik. Mehanizam je Calibre 2202 Co-Axial sa rezervom snage od 48 sati.

Klik za veću sliku

Možda najljepši dio sata je ostavljen za pozadinu, gdje je ugraviran logo Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine od 18k žutog zlata. Kao što se i vidi na slici, sat je limitiran na 1948 komada, a cijena mu je $6,800.


There are no comments

Add yours