max-audemars-piguet-royal-oak-offshore-ginza-7-forged-carbon-watch

Audemars Piguet ROO SUPPORT JAPAN – Ginza 7

Klik za veću sliku

Proizvođač vrhunskih švicarskih satova Audemars Piguet, je nedavno započeo akciju prikupljanja sredstava za pomoć žrtvama potresa u Japanu.

SUPPORT JAPAN” je dugoročna akcija kojom se planira prikupiti 100 milijuna jena (~1.3 milijuna dolara) za Crveni Križ u Japanu. Povodom te akcije, Audemars Piguet je predstavio GINZA 7, limited seriju Royal Oak Offshore modela i to u dvije verzije, sa kućištem od karbona i čelika.  Oba modela se gotovo i ne razlikuju od obličnih ROO modela, osim pojedinih detalja koji uključuju unikatni brojčanik sa istaknutom brojkom 7 koja je punjena dijamantima, te drugačijim poklopcima sa ugraviranim nazivom. Model od karbonskog kućišta izgleda posebno zanimljivo, upravo radi kombinacije zlatnih sub-dialova i pozlačenih kazaljki. Oba modela su limitirana na 200 komada.

Klik za veću sliku

Uz Ginza modele, Audemars Piguet je predstavio 40 zidnih satova sa potpisima poznatih osoba iz svijeta showbiznisa i sporta koji budu prodani na aukcijama. Svi prihodi od prodanih satova budu donirani u Crveni Križ Japana.

Klik za veću sliku

Joe Kohen

Lionel Messi

Lebron James

Darren Clarke


There are no comments

Add yours