Oris-64376547185RS-SIDE

ORIS Maldives Limited Edition

Nakon predstavljanja Great Barrier Reef limited modela, Oris je pripremio novi ronilački limited edition model nazvan Maldives Limited Edition.

Prodajom svakog Maldives modela, Oris će donirati 20 CHF NGO Bluepeace udruzi čiji je zadatak zaštita okoliša Maldiva, kao i ugroženih vrsta koje tamo žive. Oris Maldives dolazi u kućištu promjera 43mm od titana, sa safirnim staklom koje ima dvostruki antireflektivni premaz, kao i deklariranu vodootpornost od 300m. Da se radi o ozbiljnijem ronilačkom satu, pokazuje i HEV ventil na lijevoj strani kućišta koji omogućuje saturacijsko ronjenje na većim dubinama. Luneta, kao i brojčanik, ima posebnu tamno plavu boju oceana, a napravljena je od keramike na kojoj je ugravirana 60 minutna skala koja primarno služi kao Dive timer. Odličan kontrast na brojčanik daju kazaljke i indikatori premazani narančastom superluminova bojom, koji su posebno uočljivi u tami ili pod vodom.

Klik za veću sliku

Pozadina sata je predivno ukrašena sa slikom raže, također jednoj od ugroženih vrsta Maldiva. Mehanizam je Oris calibre 643, koji je zapravo  ETA 2836-2 sa sub-dialom za sekunde na poziciji “9h”. Sat dolazi zapakiran u kožnu torbicu koja je vrlo praktična za putovanja jer ne zauzima previše prostora a sam model je dostupan na metalnom i gumenom remenu. Cijena za model na gumenom remenu će iznositi $2,450, dok za model sa metalnim remenom $2,650.

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku


There are no comments

Add yours