TAG Heuer LINK Smartphone [VIDEO]

Klik za veću sliku

Mjesec dana nakon predstavljanja teaser treailera, TAG Heuer je službeno predstavio svoj smartphone mobitel na Android operativnom sustavu.

Ovaj mobitel je zapravo drugi u nizu luksuznih mobilnih uređaja koje je predstavio TAG Heuer. Sam dizajn i fizički izgled daju dojam ekskluzivnosti i visoke cijene. Korišteni su plemeniti metali poput platine i 18k žutog zlata, dijamanata, kao i kože najbolje kvalitete na poleđini uređaja. Dimenzije uređaja su 118x67x17mm a samo kućište je napravljeno od masivnog čelika, titana ili 18k žutog zlata. Gotovo cijeli mobitel prekriva touchscreen od 3,5” sa rezolucijom od 800*480 pixela a pokreće ga Android operativni sustav u verziji 2.2 Froyo.

Klik za veću sliku

Prema TAG-u, ovaj mobitel je moguće naručiti sa dijamantima, gumom ili karbonom na rubovima, te možete birati između nekoliko vrsta egzotičnih koža za pozadini i poklopcu baterije. Sa lijeve strane uređaja se nalazi krunica kakvu možete naći na satovima, a služi za zaključavanje pretinca koji čuva SIM i MicroSD karticu od prašine i vode.  Jako zanimljiv komad elektronike, posebno za one koji vole skuplje gadgete. Osim cijene, velik je nedostatak težina, koja kod modela sa čeličnim kućištem prelazi 200 grama. Mislite da je iPhone skup? Cijena ovog mobitela (sjednite) iznosi 4700€ za najjeftiniji model.

Klik za veću sliku


There are no comments

Add yours