Tudor Fastrider Chronograph DUCATI [VIDEO]

Klik za veću sliku

U redu, priznajem. Nisam obožavatelj crvene boje na brojčaniku, ali ova kombinacija je naprosto fantastična. Ducati & Tudor … ovo sigurno ne može biti loše.

30. lipnja. 2011. Tudor je postao službeni partner i mjeritelj vremena za talijanskog proizvođača motocikla Ducati. Očit izbor modela sa racingpedigreom, kojim su željeli obilježiti buduće partnerstvo, je Fastrider Chronograph, čiju ste najavu mogli nedavno čitati na Portalu Satova. Sat je zapravo ostao identičan…tehnički. Službene Ducati boje, žarko crvena i crna, su korištene na brojčaniku, remenu i kućištu. Sub-dialovi su mat crne boje sa žarko crvenim kazaljkama radi boljeg kontrasta i čitljivosti.  NATO remen je zapravo inverz brojčanika, crni sa tri crvene linije. Rezultat: Apsolutno fantastična kombinacija boja.

Klik za veću sliku

Klik za veću sliku

Novi Tudor Fastrider Ducati zapravo nije limited model nego serijski, iako je predviđeno da se neće proizvoditi u količinama normalnog Fastrider modela. Dobavljiv na NATO, metalnom i kožnom remenu, cijena mu se kreče od 3300 do 3500 CHF.  Samo zamislite: Ducati 1098, crni kožnjak i Tudor… PRODANO!


There are no comments

Add yours