Capture-3

Hublot King Power Red Devil Manchester United

Ponovo novosti iz Hublot-a. Švicarski proizvođač luksuznih satova povodom treće godišnjice suradnje sa nogometnim klubom Manchester United je predstavio svoju novu limited edition seriju satova nazvanu Red Devil.


Na najpopularnijem nogometnom stadionu, Old Traffordu, Hublot je predstavio svoj novi King Power sat u bojama Manchester Uniteda. Ovo je već treća verzija modela namijenjena popularnom klubu, ali i vizualno i tehnički najnaprednija. Indikatori na brojčaniku koji označavaju sate, su doslovno napravljeni od trave, ubrane sa Old Trafford-a. Čelnici Hublota kažu kako im je bilo potrebno preko 6 mjeseci kako bi trava poprimila posebnu zelenu boju koju su svakodnevno izlagali točno određenoj količini svijetlosti i temperaturi.

Kako bi indikatori ostali čitavi, premazani su posebnim lakom koji ih štiti od propadanja. Tehnički gledano, u mehanizam je ugrađen  chronograph modul sa dvije glavne kazaljke. Prva kazaljka, koja ima crveni vrh, služi kao mjerač sekunda, a drugoj kazaljci je potrebno točno 45 minuta da napravi potpuni okret kako bi se vratila na svoju početnu poziciju. Savršeno za trenere ili okorjele fanove koji žele pratiti koliko je ostalo minuta do kraja poluvremena. Limitirana serija je ograničena na samo 500 komada i to 250 sa kućištem od keramike i 250 sa kućištem od 18k žutog zlata.

Klik za veću sliku

Wayne Rooney i Jean Claude Biver (CEO Hublot)


There are no comments

Add yours