TAG-Heuer-L-Type-LW-eyewear

TAG Heuer L-Type LW

Ako ste vlasnik TAG Heuer Carrere ili Aquaracer modela, onda je ovo “must have” dodatak o kojem trebate razmisliti za ljeto.

Prestižna nagrada “Red Dot Design Award” je dodijeljena po drugi puta švicarskom proizvođaču ručnih satova, ali ne za unikatan dizajn novog mehanizma ili kućišta, nego za dizajn novih sunčanih naočala L-TYPE LW. TAG Heuer se uz proizvodnju švicarskih satova bavi i dizajnom sunčanih naočala pa i mobilnih uređaja. Svaki model L-Type naočala je ručno napravljen u Francuskoj korištenjem materijala koji se inače nalaze  u sportskim automobilima, poput titana, karbona, kompozitnih materijala i kože najviše kvalitete.

Okvir je ručno rađen od titana i premazan je keramičkim slojem koji mu omogućava visoku otpornost na ogrebotine. Lagana i otporna stakla na ogrebotine pružaju 100% UV zaštitu a moguće je birati između egzotičnih vrsta kože, poput aligatora ili pitona. Iznimno lagan okvir u kombinaciji sa patentiranim “autoflex” nosnim nosačem garantira udobnost i nakon višesatnog nošenja. Novi model L-Type je dobavljiv kod TAG Heuer dobavljača a početna cijena iznosi $890.

Klik za veću sliku


There are no comments

Add yours