hublot-king-power-titanium-diver-4000m-ti

Hublot King Power Diver 4000m Titanium

 

Današnji trend na tržištu su svakako ronilački satovi, i svi brandovi, bili srednje klase ili vrhunski proizvođači satova, teže k tome kako bi proizveli najrobusniji, “najdublji”  ili najveći sat.  U klasi luksuznih proizvođača satova, nakon Coruma i Audemars Piguet Divera, Hublot je također odlučio pratiti trendove izbacivši svoj prvi pravi ronilački sat nazvan Hublot King Power Diver 4000m Titanium.

Iako dizajn prati tipične Hublot linije, ipak su uočljivi neki novi detalji. Prvo je svakako ogromno kućište napravljeno od titana sa promjerom od popriličnih 48mm. Novost je i unutrašnja luneta, po prvi  put integrirana u Hublot model koju je moguće pomicati preko vanjske predimenzionirane krunice na “2h” poziciji.  Krunica ima i zaštitni mehanizam na sebi, vjerojatno da štiti integritet sata od slučajnih udaraca u morsko dno ili okvir vrata.

Pošto se radi o pravom ronilačkom satu, dizajn brojčanika je izveden potpuno “sterilno” (potpuna suprotnost od uobičajenih Hublot modela) kako bi ronioc mogao što jednostavnije pročitati vrijeme pod vodom. Posebno su naglašeni indikatori na brojčaniku, pa i kazaljke koje su premazane zelenom iluminacijskom bojom. Rivalstvo među proizvođačima ronilačkih satova se uvijek pokazivalo preko maksimalne dubine koju sat može preživjeti. King Power Diver time spada u sam vrh jer ovaj model je vodootporan do nevjerojatnih 4000m.Uz sat dolazi i gumeni remen sa titanskom kopčom.


There are 3 comments

Add yours

Post a new comment