Harley-Davidson-And-Bell-Ross-Nascafe-Racer-Bike-3jpgpagespeedceU_rN4aJHmX

Harley-Davidson i Bell&Ross

Shaw Harley-Davidson, trenutačno najveći svjetski proizvođač modificiranih Harley-Davidson motora se odlučio ujediniti sa švicarskim proizvođačem ručnih satova Bell & Ross i stvoriti unikatni custom motocikl nazvan Nescafe Racer.

Shaw Harley-Davidson je generalni zastupnik za UK tržište, i čvrsto su odlučili napraviti unikatni motor zasnovan na performansama, preciznosti i finim detaljima – svim karakteristikama koje je moguće naći u modernom ručnom satu.

Motor je temeljen na Harley-Davidson FXSTB Softail Nightrain modelu, jednom od radikalnijih HD modela kojeg karakterizira poprilično duga i niska šasija. Motor je doslovno rastavljen do zadnjeg vijka u Speed & Custom workshop-u te se pazilo na svaki detalj prilikom dizajniranja i konstrukcije. Boje su vrhunski pogođene, počevši od mat crne koja prevladava na gotovo cijelom motoru, pa do boje kave šasije i vrlo istaknutih plavih elemenata poput komponenta ispuha ili kočionih kliješta.

Završni i naravno najbolji detalj je montiran Bell & Ross BR 01 Carbon ručni sat na vrh rezervoara goriva . Sat je umetnut u sam vrh rezervoara da djeluje ko instrument a kućište koja ga pridržava je napravljeno od jednog cijelog komada aluminija.


There are no comments

Add yours