TISSOT Seastar 1000

Iz Tissota dolazi popularni nasljednik starog Seastar 1000 modela. Novi model predstavljen prije Basel sajma nosi isti naziv kao i prethodnik a jedna od glavnih novosti je dodavanje kronograf komplikacije. Ovaj ronilački sat, vodootporan do 300m, ima vrlo moderan i zanimljiv dizajn kombinirajući tamni brojčanik sa tamno plavom bojom kazaljki i bijelim indikatorima. Indikatori na brojčaniku i kazaljkama su premazani iluminacijskom bojom kako bi savršeno bili vidljivi u mraku ili pod vodom.

Novi Seastar 1000 je opremljen HEV ventilom (Helium Escape Valve) koji mu omogućava da se koristi kod saturacijskog ronjenja. Krunica i pušeri su na navoj kako bi onemogućili slučajno aktiviranje kronografa pod vodom.

Kućište je napravljeno od kvalitetnog 316L nehrđajućeg čelika i ima promjer od nemalih 48mm. Sat se može naručiti sa sa čeličnim remenom sa zaštitnom kopčom i ekstenzijom za ronilačko odijelo ili sa kvalitetnim gumenim remenom.


There are 2 comments

Add yours
  1. Nono

    Nažalost cijena još nije poznata. Mislim da budemo znali nakon Basel sajma. U bilo kojem slučaju, čim saznam stavljam na forum, dosta članova se zagrijalo za taj model 🙂


Post a new comment